1000 Free Conversations - A Free Month Trial Hemen Deneyin →

Müşterilerimize kulak verin

Her alandan yüzün üzerinde kuruluş,
müşterilerin konuşmalarını daha iyi anlamak için Connexease’i kullanıyor

customers-story-dots
ÇiçekSepeti ve Connexease İş Birliği

ÇiçekSepeti olarak, her konuda olduğu gibi müşteri hizmetleri alanında da inovasyona ve deneysel çalışmaya çok önem veriyoruz. Hem Türkiye hem yurt dışı markamız olan LolaFlora için 1 yıldır çalıştığımız Connexease, bu çalışma prensibini birlikte yürütmekten büyük zevk aldığımız bir partner haline geldi. İş ihtiyacımızı anlattığımız andan itibaren şirketimizin çalışanıymış gibi projelere sahip çıkan, masaya katma değerli çözümler koyan, müşterilerimizi en az bizim kadar iyi tanıyan Connexease ile tanıştığımız için çok mutluyuz.

Funda Fırat - ÇiçekSepeti Head of Customer Experience
customers-story-dots
Milleni.com ve Connexease İş Birliği

Tüm dünyada aylık yaklaşık 2 Milyar kullanıcısı bulunan WhatsApp uygulamasını, belirli sektörlere entegre etmeyi başarabilmiş, Dijital dünyaya proaktif yaklaşıp projeyi Müşteri Hizmetleri departmanları için iletişim aracı haline getirebilmeyi düşünebilmiş ve bunu başarıyla hayata geçirebilmiş iş ortağımıza All-in-one bir platformla bizi tanıştırdığı için çok teşekkür ederim.

Connexease WhatsApp platformunu kullanmaya başladığımız günden bugüne 7/24 sorularımızı ve sorunlarımızı cevaplayan SupportTeam’e ayrıca teşekkür etmek isterim.

Platformu aktif kullanan bir firma olarak yapılan geliştirmeler ve sunulan hizmetler takdir edilmeye değer olduğunu düşünüyorum. İş ortağımızın çok güçlü ve başarılı bir şirket haline gelmesini izlemek bizim için de çok sevindirici.

Çağdaş Çelik - Digital Channel Manager
customers-story-dots
Connexease ve Decathlon İş Birliği

Connexease ve Decathlon işbirliğini üç yıl önce başlattık ve Whatsapp hattımızı beraber kurduk. Whatsapp hattımızı tercih eden müşterilerimiz gün geçtikçe artıyor ve müşteri hizmetleri ekibimizi de bu doğrultuda genişletiyoruz. Hem Whatsapp hem de sosyal medyayı tek bir platformda toplayarak toplam 6 agent ile kullanıcı dostu bir arayüzde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Raporlama toolu ile agent performanslarını günlük takip ediyoruz. Bu gelişimde tüm destekleri için Connexease ailesine teşekkür ederiz.

Melisa İşeri -

Bütün sektörlerin ihtiyaçlarını biliyoruz

İnanıyoruz ki
her alanda müşteri mesajlarını geliştiriyoruz.

Decathlon

Decathlon, Mutlu Müşteri departmanında
müşterilerine en iyi hizmeti vermek ve müşteri deneyimini iyileştirmek için
Connexease‘i tercih ediyor.

Milleni.com

Milleni.com, internet sektöründe müşteri
deneyimini iyileştirmek ve müşterilerine en iyi hızlı şekilde
ulaşmak için Connexease‘i tercih ediyor.

Çiçeksepeti

Çiçeksepeti, müşterilerine her mesajlaşma alanında
Connexease ile hizmet vererek
müşteri deneyimini2 katına çıkarıyor.

İletişime Geçin

icon-primary-long-arrow-right
Bizimle Whatsapp Üzerinden Konuşun